Laatste nieuws:

VOORHOUT, 2 mei 2010 15:37

Verbod op verkoop namaak-wormwielkasten

De namaak en import naar Europa van Bonfiglioli wormwielkasten uit de VF-serie door de Italiaanse onderneming Chiaravalli is sinds kort door de rechter in Italië verboden. Bonfiglioli heeft in Italië een gerechtelijke procedure gewonnen om deze oneerlijke concurrentie een halt toe te roepen.

Bonfigliolo wormkast'
Bonfigliolo wormkast
1/1

Chiaravalli is door de Italiaanse rechter gesommeerd rectificaties te plaatsen in vakbladen waar ze uitingen gedaan hebben met betrekking tot de nagemaakte wormwielkasten en ze zijn aansprakelijk gesteld voor alle commerciële gevolgschades die hieruit voortvloeien. 

Elsto Aandrijftechniek levert de Bonfiglioli wormwielkasten als importeur al tientallen jaren op de Nederlandse markt. De totale VF-serie omvat in totaal 13 verschillende modellen, die allemaal weer in verschillende varianten kunnen worden geleverd. Bijvoorbeeld met een dubbele worm, een enkelvoudige worm, een tandwiel voorreductietrappen, met geïntegreerde koppelbegrenzer en eindschakelaar of in RVS-uitvoering. De asdiameters van deze VF-modellen variëren van 9 tot 110 mm en de koppels lopen uiteen van 13 tot 7100 Nm.

bron: Elsto Aandrijftechniek

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden