Laatste nieuws:

, 15 april 2010 15:29

Kijkje in keuken bij potentiële werkgever

Randstad Engineering biedt technici de mogelijkheid om bij potentiële werkgevers een kijkje in de keuken te nemen. Technici kunnen zich tijdens zogeheten vakavonden oriënteren op een nieuwe baan, netwerken en kennis opdoen van producten en bedrijven.

Randstad Engineering'
Randstad Engineering
1/1

Edward Norg, operationeel manager Randstad Engineering: "Het doel van de vakbijeenkomst is oriënteren en niet solliciteren. Technici kunnen vrijblijvend kennis opdoen en de sfeer proeven van een bedrijf." Een presentatie en rondleiding maken onderdeel uit van het programma en er is gelegenheid voor het stellen van vragen aan medewerkers en management. Op deze manier kunnen technici in contact komen met vakgenoten en hun netwerk uitbreiden.

GE Energy trapt af

GE Energy beet als eerste bedrijf de spits af. Paul de Boer, European Service Center Manager: "Mensen kennen ons van de vliegtuigindustrie maar onze expertise beslaat een gebied van gloeilampen tot nucleaire centrales. Deze vakbijeenkomst is een goede gelegenheid om aan startende en ervaren technici te laten zien wat we in huis hebben." 

De volgende vakavond wordt  gehouden op 22 april bij Philips Consumer Lifestyle in Drachten. Hier wordt een kijkje achter de schermen gegeven bij het maken van shavers

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Henriëtte Beukema, tel. 050 - 850.51.30, email: henriette.beukema@nl.randstad.com

bron: Randstad Engineering

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden