Laatste nieuws:

, 21 februari 2010 17:00

Lasaulec en Valk Welding samen in lasrobots

Technische groothandel Lasaulec en robotintegrator en leverancier van lasconsumables Valk Welding, gaan hun krachten bundelen op het gebied van de verkoop van lasrobotsystemen.

'
1/1

De samenwerking tussen omvat de verkoop en ondersteuning van gestandaardiseerde Panasonic lasrobotcellen, robotconsumables en slijtdelen van Valk Welding. Vanaf februari 2010 zullen de lasmonteurs van Lasaulec worden opgeleid om de service en onderhoud van lasrobotcellen te doen. Valk Welding treedt op als systemprovider van gestandaardiseerde lasrobotcellen waarbij de robotintegrator zich zal blijven richten op de niet-standaard lasrobotsystemen.

 Lasaulec verkoopt sinds haar oprichting in 1947 lasapparatuur en benodigdheden. De naam Lasaulec staat dan ook voor: LASbenodigdheden voor AUtogeen en eLECtrisch. Momenteel is Lasaulec  leverancier van een breed pakket MRO-artikelen en heeft een aantal specialismen, waaronder lastechniek. Door de samenwerking met Valk Welding, dat is opgericht in 1961 en sinds 1978 geldt als een van de pioniers op de robotmarkt in de Benelux, kan Lasaulec nu ook invulling geven aan de vraag naar automatiseringsprojecten met las- en handling-robots. 

bron: Lasaulec

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden