Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 22 januari 2010 21:37

Kennisdagen 2010: geen last van de crisis in Mes en Scada

Terwijl diverse beurzen hun deuren moeten sluiten laat ISA Europe weten dat Kennisdagen 2010 nog groter van omvang wordt dan de editie van 2009. ‘De gevolgen van de crisis laten zich absoluut niet voelen in de wereld van MES en SCADA. Na een grondige evaluatie is gebleken dat er momenteel veel draagkracht en garanties bestaan om in 2010 het grote succes van 2009 te verbeteren.' aldus de organisator.

Impressie Kennisdagen 2009'
Impressie Kennisdagen 2009
1/1

Kennisdagen richten hun focus op eindgebruikers in de industrie die op zoek zijn naar softwareoplossingen die een bijdrage leveren aan het verbeteren van hun processen, effectiviteit en/of efficiëntie. Niet alleen productie maar juist ook onderhoud en engineering. Het evenement is speciaal ontwikkeld voor eindgebruikers: het management, hoofd technische dienst, productieleider, groepsleider, hoofd ICT en 'last but not least' de software engineer.

Eindgebruikers 

Een analyse van de bezoekers leert dat er inderdaad 61 % eindgebruikers naar Ede waren gekomen om Kennisdagen 2009 te bezoeken. "Dit is een groot succes", aldus Pieter van der Klooster, initiatiefnemer van het evenement.  "De doelstelling van Kennisdagen was niet het absolute aantal, maar de kwaliteit van de bezoekers. Met dit hoge percentage eindklanten hebben we deze doelstelling ruimschoots overschreden."

Gedefinieerd profiel 

Grote evenementen en beurzen streven er al jaren naar om een hoog aantal bezoekers te trekken en hebben zelfs richtlijnen voor het aantal bezoekers per vierkante meter. Hoe meer bezoekers des te groter het succes, vindt men.

"Onzin", meent Van der Klooster. "Als er bezoekers  op een evenement  komen die niet tot je doelgroep behoren, dan kosten ze alleen maar geld. Wat heb je aan verkopers van bedrijven die zelf niet deelnemen of erger nog aan verzamelaars  van relatiegeschenken of headhunters?  Het gaat bij Kennisdagen om bezoekers met een duidelijke gedefinieerd profiel en een behoefte die ingevuld kan en moet worden door de deelnemers. Je kunt als deelnemer beter een aantal kwalitatief goede contacten leggen dan dat je een lijst met honderd namen mee naar huis neemt. Die verdwijnt toch meestal in de bureaulade."

Kennisdagen wordt door ISA Europe georganiseerd in De Reehorst te Ede op 3 en 4 maart. Aanmelden via www.kennisdagen.nl/

bron: ISA Europe

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden