Laatste nieuws:

AMSTERDAM, 17 januari 2010 00:00

Hannover Messe: focus op innovatie, efficiëntie en duurzaamheid

Het duurt nog even, maar de Deutsche Messe is al volop bezig met de voorbereidingen van de Hannover Messe 2010. Dit grote industriële evenement wordt gehouden van 19 t/m 23 april. De verwachtingen van de organisatie zijn erg positief. Er zijn evenveel bedrijven vertegenwoordigd op de beurs als andere jaren. Ze willen deze beurs ondanks de slechte economische situatie toch niet missen. De organisatie verwacht ook eenzelfde aantal bezoekers als 2008. Het jaar 2009 trok 14% minder bezoekers, dit denkt de Messe te kunnen wijten aan de crisis.

'
1/1

Innovatie, efficiëntie en duurzaamheid worden gezien als de belangrijkste speerpunten voor de verschillende deelbeurzen. Net als andere jaren zijn er ook dit jaar weer enkele wijzigingen. Zo valt de deelbeurs Aandrijftechniek af, maar komen er twee nieuwe deelbeurzen: Mobilitec en CoilTechnica.

Mobilitec

Elektrische voertuigtechnologie is van groot belang voor veel industriële leveranciers. De combinatie van duurzame energie en mobiliteitsinnovaties zullen CO2-vrije voertuigen mogelijk maken. Ontwikkelaars, leveranciers en gebruikers zullen tijdens deze deelbeurs de innovaties en trends tonen op het gebied van alternatieve brandstoffen en voertuigen.

CoilTechnica

De focus ligt hier op technologische trends en thema's met betrekking tot spoelen, transformatoren en producenten van elektrische motoren. Tijdens de Messe zullen alle relevante leveranciers van elektrische engineering zich op deze deelbeurs verzamelen. Deze deelbeurs omvat de gehele productketen.

Over de Hannover Messe

De Hannover Messe verenigt negenvakbeurzen op één plaats: Industrial Automation, Energy, Power Plant Technology, Mobilitec, Digital Factory, Industrial Supply, CoilTechnica, MicroNanoTec en Research and Technology.  De centrale thema's van de Messe 2010 zijn industriële automatisering, energietechnologieën, industriële toelevering, dienstverlening en toekomsttechnologie. Italië is het partnerland van de Hannover Messe 2010.

De Messe wordt gehouden van 19 tot 23 april en is geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Er zullen rond de 6150 standhouders zijn uit 61 verschillende landen. In 2009 waren er ongeveer 21 000 bezoekers, de organisatie verwacht dat dat er dit jaar zelfs nog meer zullen zijn.

Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op  de website van de Hannover Messe

bron: Hannover Messe

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden