Laatste nieuws:

DEVENTER, 11 januari 2010 16:41

Meten voor werkplaatskader en vaklieden

De toenemende eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers voor het vervaardigde product stelt hoge eisen aan de kennis van de meettechniek. Werkplaatsmedewerkers (kader, vaklieden, meettechnici e.a.) moeten betrouwbaar kunnen meten omdat afkeur door een betrouwbaar meetresultaat eerder wordt voorkomen en daardoor een kostenbesparend en kwaliteitsverhogend effect heeft. Hoog tijd dus om kennis van het meten in de werkplaats te verbeteren.

'
1/1

Op 23 februari organiseert het microcentrum een speciale themadag. Deze dag met de naam: Meten voor werkplaatskader en vaklieden, heeft als ondertitel: Innovatieve meetmiddelen; normen, toepassing, nauwkeurigheid en gebruik.
Tijdens deze themadag, die voor de tweede keer wordt gehouden, worden er ‘s morgens een aantal lezingen gehouden en na de lunch komt de praktijk aan de beurt; een zestal bedrijven met elk een ander thema introduceren de toepassing, nauwkeurigheid en gebruik van nieuwe innovatieve meetmiddelen. Veel aandacht wordt besteed aan het maken van de juiste keuze uit een scala van meetapparatuur.
Deze dag is bedoeld voor
iedereen uit de mechanische industrie die kennis wil nemen van meettechniek en nieuwe innovatieve meetapparatuur en deze moet kunnen toepassen zoals:

  • medewerkers van de WVB en programmeerafdeling
  • vaklieden
  • productiemedewerkers
  • controleurs
  • meettechnici

Deelnamekosten:
Deelnemers Mikrocentrum High Tech Platform € 245,-, niet-deelnemers: € 295,-.
Table-top expositie: deelnemers Mikrocentrum High Tech Platform gratis, niet-deelnemers: € 450,- (incl. deelname één persoon). Bedragen zijn exclusief BTW.

bron: Mikrocentrum

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden