Laatste nieuws:

DEVENTER, 10 december 2009 10:06

Suzlon’s windturbine bladen getest door middel van Moog testsysteem

Het nieuwe state-of-the-art Blade Test Center in Gujarat, eigendom van de Suzlon group, heeft met succes proeven uitgevoerd op nieuwe windturbine rotorbladen met behulp van het Moog testsysteem.

'
1/1

Het Moog testsysteem is een belangrijk onderdeel van de nieuwe testfaciliteit in Vadodara, gevestigd in de Indiase deelstaat Gujarat. Het systeem voert dynamische en statische tests uit op bladen tot 65 meter lang. Het testsysteem biedt de volledige testcapaciteiten die nodig zijn voor de certificering van windturbines.

Het test systeem dat Suzlon gebruikt bestaat uit een  controller voor de opvang van 8 kanalen, 6 voor het elektrische systeem van de statische tests  en 2 voor het hydraulische systeem van dynamische tests. Moog levert het complete systeem, inclusief hoge capaciteit actuatoren, een hydraulische voeding, lieren die kunnen worden geladen tot 200 kN, en hydraulische cilinders met een 1.500 mm slag.

Moog's eerdere ervaringen met soortgelijke  testopstellingen, kennis van de technieken met helikopter tests, sterke track record in hydraulische bediening, goede projectmanagement aanpak en goede technische ondersteuning van de engineering teams waren de belangrijkste redenen om te worden geselecteerd door Suzlon voor het project.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden