ZOETERMEER, 6 december 2009 16:36

Nevat, Metaalunie en FME bundelen krachten voor Hannover Messe 2010

Holland Qualität, Faszination in Zulieferung is de werktitel voor de krachtenbundeling van Nevat, Koninklijke Metaalunie en FME-CWM met betrekking tot de deelname aan de Hannover Messe 2010, die van 19 t/m 23 april a.s. in Hannover plaatsvindt.

Deze samenwerking komt bovendien tot uiting in een vernieuwd standconcept: een vernieuwende blik in een frisse kleurstelling op de Nederlandse toeleverindustrie. Een industrie die zich kenmerkt door productiviteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Uiteindelijk zal iedere gevraagde prestatie, dienst of product worden beoordeeld en onder de loep genomen. De sector staat voor al deze zaken die elementair zijn en de Hollandse industrie hebben gebracht op het punt waar zij nu is. De verbintenis van Holland met kwaliteit is een feit. Bovendien leent dit beeldmerk zich ook voor vele uitingen die betrekking hebben op de acteerwijze van de Nederlandse industrie.

Twee hallen 

De collectieve inzending zal verdeeld zijn over twee hallen (3 en 4) in het beursgedeelte "Industrial Supply". De stand in hal drie biedt plaats aan componentenleveranciers en hal vier aan leveranciers van industriële modules en systemen. Bedrijven hebben bovendien de mogelijkheid om deel te nemen met een eigen stand binnen het collectief of met een presentatiemodule op het centrale gedeelte van het collectief.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen voor nadere informatie contact opnemen met Ingrid Kerklaan, Vereniging FME-CWM (079 - 35 31 284) of met Paul Verlinden, Koninklijke Metaalunie (030 - 605 33 44).

De Hannover Messe vindt jaarlijks in april plaats. Op de beurs presenteren zo'n 5500 exposanten uit de hele wereld zich aan meer dan 200 000 internationale vakbezoekers. Dit jaar is Italië partnerland van de Hannover Messe.

bron: Nevat

Foto's:

hannover

© Aandrijvenenbesturen.nl