Laatste nieuws:

, 25 november 2009 17:31

LabVIEW Academy gaat van start in Benelux

De XIOS Hogeschool Limburg in België is het eerste academische instituut in de Benelux dat de LabVIEW Academy status krijgt. De studenten van de XIOS Hogeschool Limburg die de colleges "Procescontrole" volgen, krijgen een grondige opleiding in grafische programmering met LabVIEW en verbeteren dus hun kansen bij het zoeken naar een baan bij bedrijven die op LabVIEW gestandaardiseerd zijn.

'
1/1

De LabVIEW grafische programmering van NI wordt steeds meer toegepast bij onderzoek en industriële applicaties, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar ingenieurs die zijn geschoold in grafische programmering. Om aan deze behoefte te voldoen heeft National Instruments, ter ondersteuning van academische instituten, de NI LabVIEW Academy gelanceerd, een pakket met leerstof en hands-on praktijkoefeningen, dat gebruikt kan worden in colleges waarbij gebruik gemaakt wordt van LabVIEW programmering. Na voltooiing van de LabVIEW Academy cursus beschikken studenten over de kennis en de tools om met succes deel te kunnen nemen aan het Certified LabVIEW Associate Developer (CLAD) examen, een waardevolle aanvulling op hun curriculum vitae als zij solliciteren bij één van de talrijke bedrijven die zijn gestandaardiseerd op LabVIEW.

"De status van LabVIEW Academy geeft XIOS Hogeschool Limburg een nieuwe dimensie in het gebruik van LabVIEW voor onderwijs en onderzoek" zei Vincent Claes die op de Hogeschool Limburg de colleges "Procescontrole" geeft. Deze cursus omvat de basiselementen van LabVIEW programmering, inclusief data acquisitie en programmeertechnieken voor instrumentbesturing, maar ook geavanceerde onderwerpen zoals het gebruik van code voor FPGA en embedded systemen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden