Laatste nieuws:

, 19 november 2009 12:30

Kaak Nederland beste leerbedrijf

Op 12 november jl. riepen de juryleden van het Maas Geesteranus Fonds/Kenteq Kaak Nederland B.V. gevestigd in Terborg uit tot het Beste Leerbedrijf van Kenteq in 2009. In deze landelijke verkiezing streden drie leerbedrijven werkzaam in de elektro-, installatie en metaalsector tegen elkaar. Eerder dit jaar werden zij al de beste in hun regio. De jury wees de 1e prijs aan Kaak Nederland B.V. toe omdat het bedrijf in alle opzichten een voorbeeld is voor andere bedrijven. Vooral als het gaat om het personeels- en opleidingsbeleid en in het bijzonder de uitvoering daarvan. De duidelijke trots, maar ook de bescheidenheid waarmee die trots wordt gebracht, maakt grote indruk. Er zijn voorbeelden in overvloed van persoonlijke interesse in alle leerlingen en de stimulans vanuit het bedrijf om naar het hoogste niveau (zelfs HBO-bedrijfskunde) door te groeien. Participatie in ontwikkeling van opleiden in de regio is omvangrijk en ‘natuurlijk’. Een ‘internationale speler, maar nog steeds familiebedrijf ‘ vat het beste het gevoel over de kwaliteit van Kaak samen, aldus de jury.

'
1/1

Kaak Nederland B.V. ontving op 20 november uit handen van juryvoorzitter Jan Daams een award en is met het behalen van de eerste plaats genomineerd voor de sectoroverstijgende verkiezing welke door Colo wordt georganiseerd in opdracht van het Ministerie van OCenW.

Naast Kaak Nederland B.V. waren Stork Food Systems uit Boxmeer en HTM Railmaterieel uit Den Haag genomineerd. Stork kwam in aanmerking voor de 2e prijs en HTM Railmaterieel mocht de 3e prijs in ontvangst nemen. De jury bestaat uit leden van het bestuur van de Stichting ir. W. Maas Geesteranus Fonds:H.J. Grotenhuis (Kenteq), Jan den Blanken (Kenteq), J.F.P. Daams (DAF Trucks), F.A. Maas Geesteranus en P.J.E. Maas Geesteranus, W.I.J. van der Veere (Uneto-VNI), A.C.A. Verhoeven (Metaalunie).

bron: Kenteq Kenniscentrum

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden