Laatste nieuws:

WWW.ROLAN-ROBOTICS.COM, 12 november 2009 08:47

Rolan Robotics genomineerd voor High Growth Award 2009

Rolan Robotics is in de Benelux van oudsher actief in de procesautomatisering binnen de metaalindustrie. Niet bepaald een sector die het tij mee heeft gehad afgelopen jaar. Toch heeft Rolan Robotics een stabiele groei kunnen laten zien over de afgelopen drie jaar. Op tijd heeft het bedrijf haar koers verlegd en is zich – naast lasrobots - gaan toeleggen op andere robottoepassingen binnen de industrie, waaronder compacte mobiele robots voor bakkerijen en de agri-food, maar ook robots voor de bouw- en houtindustrie.

'
1/1
Rolan Robotics startte 2009 om die reden met een record aantal opdrachten in portefeuille.  Op dat moment hebben we uit handen van Jacques d" Ancona ook de Westfriesland Runner Up  prijs ontvangen voor het best presterende bedrijf in de regio. Recent ontving het bedrijf ook het nieuws dat het door het Financieele Dagblad - voor de tweede keer op rij - geselecteerd is voor de FD gazelle award. Dit is een nominatie voor bedrijven  met een omzetgroei van meer dan 20 % over de afgelopen drie jaar. Blijkbaar begin je dan op te vallen, aldus hoofd verkoop, Paul Barendse. De nominatie voor de High Growth Award voor de regio Noord Holland zien we als een verdere erkenning van onze ambitie om een betrouwbare all-round leverancier van robots te zijn. Onlangs zijn we door de Robotics Association Benelux gecertificeerd voor het voeren van het RAB Robotic Safety Mark. Wanneer je kwaliteit levert komt de kwantiteit vanzelf. En kwaliteit - in al haar facetten - speelt bij de beoordeling van de jury ook een belangrijke rol, zegt Paul Barendse tot slot. De High Growth Award is een initiatief van Port4Growth - platform voor groeibedrijven - en Rabobank, PricewaterhouseCoopers en vakblad Bizz.

bron: Rolan Robotics BV

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

DIS Sensors

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 december 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Elektro Vakbeurs 2017
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden