Laatste nieuws:

, 27 oktober 2009 13:05

Yokogawa Europe breidt applicatiecentrum uit

Yokogawa Europe heeft haar applicatiecentrum in het Europese hoofdkantoor in Amersfoort aanzienlijk uitgebreid voor lokale ondersteuning bij applicaties van procesanalyse-instrumentatie, waaronder gaschromatografen, FT-NIR analysers (Fourier-Transform Near InfraRed) en TDL-analysers (Tuneable Diode Laser). Vanuit het nieuwe applicatiecentrum worden klanten in Europa en Afrika ondersteund. Samen met de gelijksoortige centra in Japan, Singapore en de Verenigde Staten heeft Yokogawa de service en ondersteuning wereldwijd gedekt.

'
1/1
Met de uitbreiding van de mogelijkheden van het Europese Applicatie Centrum (EAC) is Yokogawa de enige producent van procesanalyse-apparatuur die klanten wereldwijd ondersteuning biedt. "Omdat onze analyseapparatuur cruciaal is bij de bewaking van productiekwaliteit, efficiencybewaking en veiligheidsprocessen is het tijdig kunnen bedienen van onze klanten van vitaal belang", aldus Loek van Eijck, Product Manager Analitical Systems van Yokogawa Europe. "Onze analyse-installaties zijn over het algemeen in hoge mate klantspecifiek. Met de apparatuur en expertise waarover wij in Amersfoort beschikken, kunnen wij systemen ontwikkelen die op maat van de klanteisen zijn toegesneden." Kenmerkend voor de installatie van dit soort procesanalysesystemen is dat hoogwaardige ondersteuning bij de ontwikkeling van applicatiemethoden vereist is. Zo moet voor een procesgaschromatograaf (PCG) een kolomsysteem worden ontwikkeld dat is afgestemd op de processtromen die worden geanalyseerd. Dit vereist maatwerk van de hardware- en softwareconfiguratie. Het nieuwe servicecentrum beschikt over een speciaal infraroodlaboratorium, waarmee specifieke vloeistof- en gasapplicaties kunnen worden ontwikkeld. Applicaties met giftige gassen worden in speciale zuurkasten uitgevoerd. Daarom maken de ontwikkeling van testmethoden, assemblage, het fine tunen van apparatuur, het vaststellen van de reproduceerbaarheid en proeftesten, deel uit van het service aanbod.

bron: Yokogawa Europe Solutions

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden