Laatste nieuws:

, 27 oktober 2009 11:38

Twee nieuwe categorieën voor ESEF Awards 2010

De inschrijftermijn voor de ESEF Awards 2010 is geopend. Exposanten kunnen tot 18 november 2009 met hun nieuwe product of dienst strijden om de prestigieuze awards in de bestaande categorie Engineering/Design en in de nieuwe categorieën Supply en Innovatieve Materiaal Toepassingen. De ESEF Awards zijn een initiatief van VNU Exhibitions Europe. De beursorganisator wil hiermee de aandacht vestigen op bedrijven die zich opvallend positief profileren binnen de markt. De nominaties worden op 14 januari 2010 bekendgemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats op de eerste beursdag van ESEF, de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden en engineering. De beursdata zijn van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 maart 2010 in Jaarbeurs Utrecht.

'
1/1

Met de twee extra categorieën wil projectmanager Pieter Dirk Waltheer de ESEF Awards naar een hoger plan trekken. "Het is volkomen terecht dat we de prijs niet meer alleen uitreiken aan de beste inzending op het gebied van engineering & design. De beurs is immers veel breder dan dat. Naast engineering & design zijn er nog veel meer interessante disciplines. Met het toevoegen van de categorieën Supply en Innovatieve Materiaal Toepassingen geven we nu dus meer exposanten de mogelijkheid om mee te doen. Om die reden verwacht ik nog meer inzendingen dan in 2008." Deelname aan de ESEF Awards is voorbehouden aan exposanten van ESEF 2010, die hun product of dienst na maart 2008 op de markt hebben gebracht of dit in 2010 gaan doen. Inzendingen die een aantoonbare toegevoegde waarde bieden en voldoen aan alle wettelijke en milieu-eisen komen in aanmerking voor de innovator status.

 

Positieve bijdrage

 

Dat het winnen van een ESEF Award positief bijdraagt aan het in de markt zetten van een product, hebben eerdere winnaars aan den lijve ondervonden. Ben Vissers van Viber Metaal won twee jaar geleden met zijn Pick & Place unit zowel de Platina ESEF Engineering Award als de Made in Holland Award. "Het leverde voor ons een ongekende hoeveelheid extra publiciteit op. Hierdoor vinden potentiële opdrachtgevers de weg naar Viber Metaal veel gemakkelijker."

Ook Ard-Jan Bruijs van Metaalgieterij Bruijs bv ging in 2008 met twee Awards naar huis. Hij is blij met de waardering die hij kreeg voor het ontwikkelen van de DragonLight. "De DragonLight is het ultieme bewijs dat gieten een oplossing biedt voor enorm complexe innovatie producten. Het betekende een enorme boost voor ons aluminium gietwerk."

 

Vakjury

 

Onder voorzitterschap van Arthur Eger, hoogleraar aan de Universiteit van Twente, bepaalt de vakjury welke innovators genomineerd worden voor de ESEF Awards. Naast de vakprijs maken de genomineerden kans op de ‘Publieksprijs' en de ‘Made in Holland Award'. Deze laatste prijs is speciaal bedoeld voor producten van Nederlandse bodem. De ESEF Awards 2010 zijn een initiatief van VNU Exhibitions en worden ondersteund door Metaalunie, BNO, Federatie NRK, NEVAT, FME-CWM, NEVI, SenterNovem, Designlink en KIVI NIRIA.

Kijk voor meer informatie over de ESEF Awards op www.esef.nl/awards of neem contact op met Anne Noest, tel: 030-2952035, e-mail esefawards@vnuexhibitions.com.

bron: VNU Exhibitions

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden