Laatste nieuws:

, 5 oktober 2009 10:27

Indienen voorstellen Nanodialoog tot 19 oktober

Tot 19 oktober aanstaande 11.00 uur hebben organisaties en individuen de mogelijkheden om voorstellen in te dienen, die de informatievoorziening oveDe onafhankelijke CieMDN heeft tot taak om in de komende anderhalf jaar de maatschappelijke dialoog over nanotechnologie te stimuleren en te faciliteren, maar niet om die dialoog zelf te voeren, maar de bewustwording van en de dialoog over nanotechnologie te bevorderen.

'
1/1
Dat laatste is voorbehouden aan individuen en maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden bij de ontwikkeling en toepassing van nanotechnologie. De CieMDN beschikt over een budget om activiteiten te ondersteunen die de dialoog bevorderen. De procedure in het Oproepdocument is bedoeld voor projecten met een budget groter dan 15.000 en kleiner dan 130.000 euro. Voor projecten die minder nodig hebben dan 15.000 euro is een apart budget beschikbaar.In deze eerste ronde ligt de nadruk op TV-programma's, publicaties voor een breed publiek, activiteiten gericht op middelbare scholieren en discussies in science café's en andere podia. Het Oproepdocument beschrijft hoe aanvragen moeten worden ingediend en hoe ze zullen worden beoordeeld. De tijdsplanning is krap: de startdatum van de projecten is uiterlijk 15 december 2009.

Uiterste deadline voor het indienen van korte voorstellen (max 2 A4-tjes) in de eerste fase is 19 oktober om 11.00 uur per email. Na beoordeling door de CieMDN zal een aantal indieners worden gevraagd om hun voorstel uit te werken voor de tweede fase, de aanbesteding.

Download Oproepdocument (350KB

bron: Nanopodium

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden