Laatste nieuws:

, 23 september 2009 07:00

LinMot servoregelaar E1100 met Industrial Ethernet

Met de nieuwe servocontrollers in de E1100 serie, breit LinMot haar verder haar productlijn verder uit. Momenteel is de E1100 controller al verkrijgbaar met de ETHERNET protocollen Powerlink en EtherCAT, binnenkort óók met ProfiNet, EtherNet IP en Sercos III. Hiermee zijn de 5 meest gangbare protocollen verkrijgbaar. LinMot producten zijn in de Benelux verkrijgbaar bij Groneman B.V. in Hengelo.

'
1/1

De serie E1100 van LinMot is in 3 stroomsterktes leverbaar; 8, 15 en 25 Ampère, met de standaard veldbussen Profibus DP, CANopen, DeviceNet en RS232/485. Naast de aansturing van LinMot lineaire motoren is de gehele serie tevens geschikt voor de besturing van roterende DC en EC motoren. Op dit moment is de E1100 serie al verkrijgbaar met de ETHERNET protocollen Powerlink en EtherCAT. Binnenkort wordt dit uitgebreid met ProfiNet, EtherNet IP, en Sercos III. Met de beschikbaarheid van deze 5 meest gangbare protocollen wordt een maximale flexibiliteit in de communicatie met bovenliggende sturing bereikt. De servocontrollers in de serie E1100 dekken samen met de serie B1100 het gehele bereik van industriële veldbussen af, waarmee de integratie van LinMot motoren onbegrensd is. LinMot servocontrollers communiceren probleemloos met PLC en IPC besturingen van Siemens, Allen Bradley/Rockwell, ELAU, B&R, Beckhoff, Omton, Mitsubishi en vele anderen.

Voor uitgebreide informatie over de servoregelaars van LinMot, neem dan contact op met Groneman B.V. Tel. 074-2551140, e-mail: besturingstechniek@groneman.nl http://www.groneman.nl/

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden