Laatste nieuws:

, 15 september 2009 16:30

LEXIUM 32: een nieuw servo platform

Met de Lexium-32 lanceert Schneider Electric een nieuwe servo reeks bestaande uit servoversterkers, motoren en de bijbehorende opties. De Lexium-32 is ontworpen met het oog op prestaties, gebruiksgemak en snellere integratie in machinebesturingen. Het maakt machines in de grafische, verpakking, textiel, transport, bewerking en vergelijkbare industrieën productiever, sneller en eenvoudiger te implementeren.

'
1/1
 

Het Lexium-32 platform kent 3 versterkeruitvoeringen: Compact, Advanced en Modular. De vermogensreeks omvat 0.2 kW to 7 kW. Het bereik van de voedingsspanning is 110?240VAC/1-fase, 380?480VAC/3-fasen, waardoor de versterkers wereldwijd toepasbaar zijn. De piekbelasting van 400% staat borg voor verhoogd dynamisch gedrag met een kleinere motor. Door het hoge rendement is de bouwvorm erg compact geworden, dit betekent een geringe warmteontwikkeling en er is minder ruimte nodig in de schakelkast.

Aansturing via een bussysteem is mogelijk: CANopen/CANmotion, Devicenet, Profibus DP en Ethernet/IP. Verder is gedacht aan meerdere veiligheidsfuncties waaronder Safe torque off volgens IEC/EN 61800-5-2. Binnen het Lexium-32 platform zijn 2 motorfamilies beschikbaar: een reeks met een lage massatraagheid en een reeks met medium massatraagheid. De motorkeuze kan hierdoor geoptimaliseerd worden op basis van de toepassing. De koppelrange loopt van 0,5 - 88Nm.

bron: ERIKS Aandrijftechniek

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden