Laatste nieuws:

, 2 september 2009 08:21

Wedstrijd voor beste automatiseringscase in Benelux

Tijdens de nieuwe vakbeurs Industry & Automation 2010 wordt voor de eerste keer een prijs uitgereikt voor de beste automatiseringscase in Nederland en België.

'
1/1

De nieuwe Utrechtse vakbeurs voor industriële automatisering ‘Industry & Automation 2010' pakt naar eigen zeggen uit met een ‘regelrechte primeur'. Ze organiseert namelijk een prijs voor de beste industriële automatiseringscase in België en Nederland. De eindgebruiker bepaalt uiteindelijk welke case het meest inspirerend, motiverend, informerend en innovatief is en het beste heeft bijgedragen aan zijn doelstellingen. Annette Bos, Project Manager bij VNU Exhibitions: "De implementatie van industriële automatisering is vaak een ingewikkeld en ingrijpend traject. Vaak gaat het om toegevoegde waarde, het vergroten van inzichten of de flexibiliteit van het productieproces. Cases zijn bij uitstek hét middel om dit traject wel tastbaar te maken. Ervaringsverhalen van collega's zeggen immers meer dan brochures, producten en websites."

Jaarbeurs Utrecht 


De winnaar wordt begin juli 2010 bekend gemaakt. Wel is deelname aan de wedstrijd voorbehouden aan exposanten op de vakbeurs. Die worden begin november 2009 al geïnformeerd. Industry & Automation vindt plaats van 5 tot en met 8 oktober 2010 in Jaarbeurs Utrecht.

bron: Engineeringnet

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden