Laatste nieuws:

, 3 september 2009 13:00

Ervaringsdagen 2009

ISA Europe organiseert op 20 en 21 oktober 2009 de Ervaringsdagen 2009. Op hét evenement voor de industriële automatiseerder kunnen bezoekers ervaring uitwisselen, maar ook veel ervaring opdoen. Middels diverse sessies krijgen bezoekers een beeld van de mogelijkheden, de ervaringen, de voordelen, de valkuilen en de nieuwste ontwikkelingen.

'
1/1

Het programma zal bestaan uit één op één sessies, ronde tafel sessies en plenaire sessies en wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van onder andere: ABB, Automatie, OA International, Pro-At, Process Control,  ProLeit, Raster en  Wonderware Benelux. Ervaringsdagen richt haar focus op eindgebruikers in de industrie die op zoek zijn naar software oplossingen die een bijdrage leveren aan het verbeteren van hun processen, effectiviteit en/of efficiëntie. Niet alleen productie maar juist ook onderhoud en engineering.  Het evenement is speciaal ontwikkeld voor deze eindgebruikers: het management, hoofd technische dienst, productieleider, groepsleider, hoofd ICT en "last but not least" de software engineer.

 

Datum & locatie

 

Dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2009 in het Autotron te Rosmalen. Het aantal bezoekers is gelimiteerd, om iedereen rust en ruimte te gunnen op dit besloten evenement. Alleen zij die als eindgebruiker in de industrie direct te maken hebben met de industriële  automatisering krijgen exclusief toegang tot Ervaringsdagen 2009.

De toegang is gratis en de inschrijving sluit als het maximale bezoekersaantal is bereikt. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om niet langer te wachten en u direct aan te melden op http://www.ervaringsdagen.nl/

bron: TWP Training

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

12 december 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Elektro Vakbeurs 2017
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden