Laatste nieuws:

, 1 september 2009 12:07

KTR 50 jaar

In 2009 is KTR 50 geworden. Een in alle opzichten historisch jaar, waarin het bedrijf vooral vooruit kijkt. KTR groeide uit tot Europa’s grootste koppelingsspecialist en gaat nu nog verder. Ze werken in de VS, in China en in opkomende economieën als India en Singapore. De populariteit van de unieke koppelingen is wereldwijd even groot. Toch zijn de producten nauwelijks zichtbaar in applicaties, en niet echt sexy voor het grote publiek. Maar dat gaat veranderen. KTR heeft de huisstijl ingrijpend gerestyled en lanceerde de slogan ‘Made for Motion’.

'
1/1

Achter het nieuwe gezicht van KTR schuilt een grote ambitie. Het bedrijf is dynamisch, innovatief en 50 jaar jong. Ze gingen van producent van koppelingen voor lage draaimomenten, naar universele probleemoplosser in veeleisende markten. De laatste jaren focust KTR zich op specifieke branches als de pompenmarkt, olie- en gasindustrie, petrochemie, scheepsbouw en de offshore. Hierin zal de onderneming verder groeien en investeren. Hun kracht schuilt onder meer in maatwerk oplossingen, waar een standaard uitvoering niet voldoet. Dat maatwerk vereist de verregaande kennis van producten, applicaties en technieken, die KTR in huis heeft.

Nieuwe beweging in aandrijfland


Met de vernieuwing van het logo, de brochures en de site spreekt KTR tot de verbeelding. Ze laten zien hoe essentieel koppelingen zijn voor elke machine; wat zij allemaal in beweging zetten. Daarbij presenteren ze veel nieuwe producten en -uitbreidingen. Zoals de GEAREX stalen boogtandkoppelingen en de REVOLEX® - KX elastische penkoppelingen tot 370 kNm. En de markt is natuurlijk vooral benieuwd naar de olie/luchtkoelers voor de mobiele hydrauliek. Olie/luchtkoelers zijn nieuw in het KTR assortiment en ontwikkeld op verzoek van klanten.

bron: KTR Benelux BV

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden