, 7 juli 2009 07:45

Mark Rutte opent beurs Elektrotechniek

Dit jaar presenteert een recordaantal van ruim 360 exposanten de laatste trends en ontwikkelingen tijdens beurs Elektrotechniek. Mark Rutte, fractievoorzitter van de VVD, opent op maandag 28 september de beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Elektrotechniek wordt dit jaar gehouden van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober.

Naast de ruim 360 exposanten kent de beurs een groot aantal extra activiteiten. Zo staat dit jaar met name de eerste beursdag in het teken van de ontvangst van de belangrijkste VIP's uit de industrie, en vindt er op maandagavond voor het eerst een galadiner plaats. Tijdens dit relatiediner maakt de FME-CWM de winnaar van de Etop Innovatie Award bekend.

 

Fedet

 

 

De Federatie Elektrotechniek (Fedet) is een federatieve branchevereniging door de elektrotechnische sector in Nederland. Deze in 2008, onder de vlag van FME-CWM opgerichte brancheorganisatie, telt op dit moment ruim 240 leden. Het werkterrein van de Fedet-leden bestrijkt de elektrotechnische sector in brede zin: zowel de industrie als de particuliere sector, de producenten als de importeurs en de groothandelsbedrijven, de woningbouw- en utiliteitsmarkt.

bron: Metaalmagazine

Foto's:

Rutte

© Aandrijvenenbesturen.nl