Laatste nieuws:

, 3 juli 2009 07:45

Managementwissel bij Belgisch PLC-bouwer ED&A

Sinds begin dit jaar heeft de tweede generatie D’Handschotter de leiding van besturingen- fabrikant E.D.&A. overgenomen. Zoon Gert is al vanaf eind 2002 actief binnen de onderneming. Hij heeft op die manier een goed inzicht gekregen in de mogelijkheden van het bedrijf. Hij zal de succesvolle groeistrategie aanhouden en waar nodig verder aanpassen aan de marktomstandigheden.

'
1/1
 

"E.D.&A. staat voor innovatieve, kwaliteitsvolle en betrouwbare elektronische besturingen. Dat verandert niet.", vertelt Gert D'Handschotter. Wel zullen de marketing- en verkoopsinspanningen nog opgedreven worden, zodat we bijvoorbeeld nog meer voet aan de grond krijgen op de Duitse markt. Ook streven we naar een nog groter partnership met onze klanten, waardoor E.D.&A. beschouwd wordt als de externe elektronica-afdeling van de klant. Daarnaast willen we op het vlak van innovatie de toon blijven zetten. We zullen de volgende jaren dan ook stevig investeren in R&D. Hierdoor zijn we in staat onze klanten de laatste technologieën betrouwbaar en stabiel aan te bieden.", aldus Gert D'Handschotter. "Ik ben zeer blij en trots dat ik na 28 jaar de fakkel mag doorgeven aan mijn zoon Gert. Dit straalt continuïteit en vertrouwen uit naar klanten, leveranciers en medewerkers.", geeft Flor D'Handschotter aan. Hij voegt er nog aan toe dat hij ervan overtuigd is dat E.D.&A. een mooie toekomst tegemoet gaat samen met zijn klanten. Zelf blijft Flor nog actief binnen de onderneming. Hij zal zich richten op het uitbreiden en onderhouden van het klantenbestand. Ook zal hij zetelen in de raad van advies die binnenkort geïnstalleerd zal worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden