Laatste nieuws:

, 1 juni 2009 07:25

Microventiel techniek van SCHUNK

Vanaf heden heeft SCHUNK GmbH ,fabrikant van Span- en grijpsystemen, en G.A.S-Automation, fabrikant van G.A.S assen en ventielen, hun samenwerking verder uitgebreid. De samenwerking tussen deze twee fabrikanten is reeds enkele jaren geleden beklonken met het wereldwijd verkooprecht van GAS assen door SCHUNK en zal vanaf 2009 worden aangevuld met ook het verkoop van de ventielen van G.A.S. De klanten van G.A.S ventielen zullen vanaf heden worden beleverd door SCHUNK of door en van haar 26 dochterondernemingen.

'
1/1
 

Het nieuwste mircoventieltechniek heet MV met hun minimale afmetingen van hun inbouwventielen zijn ze uitermate geschikt voor  Handhabungstechnik'. De microventielen zijn krachtig, plaatsbesparend en verminderen het gebruik van voedingskabels. Het elektromagnetisch-spoel stuurt een 2/2 of 3/2 ventiel aan. De MV ventielen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende bouwgrootte ; MV 15 , 25 of 30. Met beide ventielsoorten kan men zowel onder- / als overdruk schakelen. Microventielen MV bestaan uit verschillende uitwisselbare componenten, te weten ventielpatroon, ventieldeksel (vast of verdraaibaar) en toebehoren. Tevens kunnen ze klantspecifiek of universeel met een schroefverbinding direct worden bevestigd op bijvoorbeeld een pneumatischverdeelblok. Ook zijn deze MV ventielen standaard voorzien van schroefdraad in hun ventieldeksel  voor aansluiting vangeluiddempers, knelfittingen etcetera.

bron: Schunk

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden