Laatste nieuws:

, 20 mei 2009 07:00

Cyber engineer 'Simone' van Siemens: gratis engineering tool

Met de cyber engineer 'Simone' levert Siemens Nederland haar klanten vanaf heden een gratis engineering tool. De kracht van de nieuwe applicatie zit in de eenvoud en de overzichtelijkheid. Engineer Simone helpt bij het maken van de juiste keuzes en past zich aan de gebruiker aan, waardoor een soepele samenwerking ontstaat. Ook houdt de cyber engineer de gebruiker op de hoogte van updates, aankomende evenementen en productontwikkelingen. Bij de eerste keer opstarten van de applicatie geeft Simone bovendien een korte introductie.

'
1/1

Het wordt steeds lastiger om technisch geschoolde medewerkers te vinden. Een trend die zich de komende jaren alleen nog maar zal versterken. Met als gevolg dat de werkdruk toeneemt of niet al het werk kan worden aangenomen. Daarom heeft Siemens de cyber engineer Simone ontwikkeld. Simone bespaart de gebruiker tijd bij het engineeren. Nu is een engineer gemiddeld vier uur bezig met het verzamelen van alle tekeningen, handleidingen en technische specificaties. Gebruikmakend van de cyber engineer wordt dit gereduceerd tot slechts enkele minuten. Op de site www.siemens.nl/gratisengineer zijn alle tools die Siemens biedt bij elkaar gebracht. Hierdoor gaat er geen tijd meer verloren met zoeken naar de juiste datasheets, handleidingen en conversietools. Ook het documenteren gaat sneller en eenvoudiger, waardoor er meer tijd overblijft voor het engineeren zelf. Cyber engineer Simone is te vinden op www.siemens.nl/gratisengineer waar zij graag uitleg geeft over haar gratis diensten.

 

Siemens Industry Automation
Tel: (070) 333 3275, E-mail: sirius.nl@siemens.com, Internet: http://www.siemens.nl

bron: Siemens

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden