Laatste nieuws:

, 18 mei 2009 07:00

SKF heeft aankoop SNFA SAS afgerond

De aankoop van SNFA SAS door SKF werd afgerond na goedkeuring van de Europese Commissie en het Franse Ministerie van Economie.

'
1/1

SNFA SAS is marktleider op het gebied van de fabricage van lagers voor de ruimtevaart en toepassingen voor werktuigmachines. De omzet van SNFA liep voor 2005 op tot 82 miljoen euro en de winstmarge bedroeg 19%. De verkoop steeg tijdens de eerste helft van 2006 met 10 %, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Het aantal werknemers bedraagt 720. SKF betaalt ongeveer 138,5 miljoen euro, op een ‘cash free debt free' basis, voor 100 % van de SNFA SAS-aandelen. SNFA heeft een fabriek voor ruimtevaartlagers in Valenciennes, buiten Parijs, waar 430 personen zijn tewerkgesteld en telt twee fabrieken voor hoge-precisielagers in Turijn (Italië) en Charfield (V.K.). Deze hoge-precisietak stelt 290 personen te werk. Iets meer dan de helft van de bedrijvigheid van SNFA is toe te schrijven aan ruimtevaarttoepassingen.

 

 

Wereldmarkten Geografisch gezien was SNFA gericht op de Europese markt. De onderneming zal nu toegang krijgen tot de wereldmarkten dankzij het wereldwijde netwerk van SKF. SNFA zal een onderdeel zijn van de businessunit ‘SKF Aerospace and High Precision Bearings' binnen de industriële afdeling en zal worden opgenomen in de rapportering van de groep tijdens het derde kwartaal.

bron: engineeringnet

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden