, 8 mei 2009 07:25

Automation University Special op 13 & 14 mei 2009

Automation University Special is hét productie evenement van Rockwell Automation in de meest brede en omvangrijke zin, speciaal tot stand gekomen voor professionals op het gebied van management, engineering, onderhoud of inkoop. Het biedt u een kans om te discussiëren over de huidige en nieuwe uitdagingen met uw collega’s uit de industrie, met technische deskundigen en met consultants in een ontspannen en informele omgeving.

 wilt het concurrentievoordeel van uw productieproces nog beter definiëren, ontwikkelen en gebruiken?
Rockwell Automation dient uw ideale, op maat gemaakte programma met verschillende mogelijkheden aan tijdens de Automation University Special 2009 te Zaltbommel
U bent een professional op het gebied van management, engineering, onderhoud & beheer of inkoop? Automation University Special 2009 biedt u een unieke kans om te discussieren over huidige en nieuwe uitdagingen, nieuws en trends gerelateerd aan uw industrie en technologische innovaties rondom geïntegreerde automatiserings-en informatieoplossingen.

Programma 

 

Het programma van Automation University Special is eenvoudig op maat gemaakt om uw ideale dag zelf samen te stellen en optimaal te benutten. In veel hands-on workshops en lezingen zullen recente trends in de industrie worden besproken, de automatiserings- en informatieoplossingen van Rockwell Automation komen aan bod en er is volop gelegenheid tot netwerken.

Waarom u dit evenement niet mag missen?

- Workshops waarin de nieuwste technologieën worden gepresenteerd in workshops die u zelf kunt proberen
- Presentaties, praktische voorbeelden van oplossingen uit verschillende industrieën
- Technische discussies met experts van Rockwell Automation, partners en klanten
- Ideeën uit te wisselen met collega's uit de industrie

Als een presentatiesessie of een workshop die u graag wilt bijwonen reeds volgeboekt is, kunt u contact opnemen met Ester Wiersma op ewiersma@ra.rockwell.com
of bel +31 297 543 500

bron: Rockwell Automation

Foto's:

Rockwell Automation

© Aandrijvenenbesturen.nl