, 5 mei 2009 16:09

Vector Aandrijftechniek prolongeert de titel Best Managed Companies

Vector Aandrijftechniek is een van de 50 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies-programma dat Deloitte in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team heeft georganiseerd. De competitie maakt jacht op de 50 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

De jaarlijkse Deloitte-competitie wordt dit jaar voor de tweede keer in Nederland georganiseerd. Vector nam afgelopen jaar ook deel aan het Best Managed Companies programma en behoort wederom tot een van de 50 winnaars. Directeur Arjan Bakx van Vector Aandrijftechniek: "Wij deden mee aan deze competitie, omdat het je dwingt weer na te denken over waar je staat als bedrijf; daarnaast hebben afgelopen jaar bijeenkomsten met andere winnaars interessante aanknopingspunten tot verbeteren opgeleverd...".

 

Focus

 

Het Best Managed Companies-programma richt zich op niet-beursgenoteerde ondernemingen met minstens 50 medewerkers en een omzet van minimaal € 10 miljoen. Het programma valt op, omdat het niet alleen gaat om aanhoudende groei. De focus ligt op de strategie en de uitvoering. Onderdelen als risicomanagement, interne organisatie, marketing & sales en humanresourcesmanagement verdienen speciale aandacht binnen het programma. Dit jaar hadden 150 bedrijven zich voor het programma aangemeld.

bron: Vector Aandrijftechniek

Foto's:

Logo Award

© Aandrijvenenbesturen.nl