Laatste nieuws:

, 5 mei 2009 16:09

Vector Aandrijftechniek prolongeert de titel Best Managed Companies

Vector Aandrijftechniek is een van de 50 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies-programma dat Deloitte in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team heeft georganiseerd. De competitie maakt jacht op de 50 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

'
1/1

De jaarlijkse Deloitte-competitie wordt dit jaar voor de tweede keer in Nederland georganiseerd. Vector nam afgelopen jaar ook deel aan het Best Managed Companies programma en behoort wederom tot een van de 50 winnaars. Directeur Arjan Bakx van Vector Aandrijftechniek: "Wij deden mee aan deze competitie, omdat het je dwingt weer na te denken over waar je staat als bedrijf; daarnaast hebben afgelopen jaar bijeenkomsten met andere winnaars interessante aanknopingspunten tot verbeteren opgeleverd...".

 

Focus

 

Het Best Managed Companies-programma richt zich op niet-beursgenoteerde ondernemingen met minstens 50 medewerkers en een omzet van minimaal € 10 miljoen. Het programma valt op, omdat het niet alleen gaat om aanhoudende groei. De focus ligt op de strategie en de uitvoering. Onderdelen als risicomanagement, interne organisatie, marketing & sales en humanresourcesmanagement verdienen speciale aandacht binnen het programma. Dit jaar hadden 150 bedrijven zich voor het programma aangemeld.

bron: Vector Aandrijftechniek

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden