Laatste nieuws:

, 15 april 2009 09:09

Schmersal lanceert een nieuwe online catalogus

De nieuwe online catalogus van de Schmersal Groep is vrijgegeven en biedt machinebouwers een schat aan gegevens, documenten en informatie. Op www.schmersal.net wordt het uitgebreide productprogramma schakelcomponenten voor de automatiserings- en veiligheidstechnologie van de Schmersal Groep op een duidelijke en gestructureerde manier voorgesteld.

'
1/1

Net als in de gedrukte catalogus bevat de online catalogus voor ieder product een korte beschrijving van de essentiële functies en eigenschappen en een foto. Met een muisklik kan de gebruiker de technische informatie opvragen door een afdrukbaar, PDF of MS Excel bestand uit de up-to-date database te genereren in maar liefst 8 verschillende talen. In de rubriek "Documenten" kunnen daarnaast ook de montage- en aansluithandleidingen, conformiteitsverklaringen en goedkeuringscertificaten in de diverse talen gedownload worden .

Bovendien kunnen voor ieder product via de menuoptie "Afbeeldingen" maattekeningen, productfoto's, contactschema's en montagetekeningen gedownload worden. Op die manier beschikt de  machinebouwer over een "toolbox", die hij ook in zijn CAD tekeningen of zijn documentatie kan integreren.

 

Machinebouwer 

 

Deze hulpmiddelen zijn nuttig als de machinebouwer al weet welk product hij gaat gebruiken. Maar minstens even informatief is online catalogus als men voor een bestaande constructie een (veiligheids-)schakelcomponenten met bepaalde technische eigenschappen zoekt. In dit geval kan men via de functie "Productselectie" bijvoorbeeld gericht een veiligheidsschakelaar met twee veiligheidscontacten en een hulpcontact of een veiligheidssensor met een bepaalde schakelafstand zoeken. Als de zoekfunctie meerdere treffers oplevert, kan een vergelijkende lijst met een overzicht van de essentiële eigenschappen en gegevens van de componenten gegenereerd worden .

Ook de weg van productkeuze naar bestelling is kort. Via de functie "Winkelmandje" kan de gebruiker, mits hij geregistreerd is, de prijzen en levertermijnen van de gewenste producten opvragen . Die informatie- en zoekfuncties daarentegen kunnen ten allen tijde zonder registratie geraadpleegd worden.

bron: Schmersal

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden