Laatste nieuws:
AXIS & Stuifmeel BV

, 30 maart 2009 12:59

Nieuw! van Danaher Motion: ECT Lineaire actuator

AXIS & Stuifmeel introduceert een nieuwe serie lineaire actuators van Danaher Motion.

'
1/1

Dit Amerikaanse bedrijf is een van de grootste aanbieders op het gebied van lineaire oplossingen, assen/geleidingen en servo aandrijvingen ter wereld. Er zijn twee nieuwe varianten beschikbaar. De ECT90 met een maximale slaglengte van 1500mm. en een maximale belasting van 20.000N. Daarnaast is er een ECT 130 versie met een slaglengte van 2000mm. en een maximale belasting van 38000N. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar met zowel een servo als inductiemotor.

Marcel Perdon, Sales Manager van AXIS & Stuifmeel, over deze nieuwe varianten:

"Deze introductie bevestigt nog eens de trend die je in de markt waar kunt nemen. Steeds meer bedrijven die namelijk  actief zijn op het terrein van Motion Control oplossingen en nu hydrauliek of perslucht gebruiken, stappen over op meer precieze , energiezuiniger en minder service gevoelige elektrische oplossingen zoals lineaire actuators. De nieuwe ECT serie is de ideale oplossing voor situaties waar een krachtige prestatie over een lange levensduur is vereist. Perdon vervolgt: "Om het voor de ontwerper makkelijk te maken beschikt de website van Danaher Motion over een selectieprogramma waarin snel duidelijk wordt welke variant voor welke toepassing geschikt is. Gemakkelijk, snel en erg overzichtelijk"

 

Download hier de brochure >>
 
Over AXIS & Stuifmeel:
AXIS & Stuifmeel gevestigd in Waddinxveen is een bedrijf gespecialiseerd in de levering en verkoop van producten op het gebied van aandrijven, besturen, meten en regelen. De technisch adviseurs werken sectorgericht en ondersteunen relaties doelgericht bij het ontwikkelen van machines en complete oplossingen op het gebied van Industriële Automatisering.

Voor meer informatie:

AXIS & Stuifmeel
Coenecoop 618-620
2741 PV Waddinxveen
Tel: 0182-64 70 70  
Fax: 0182- 632 632
Internet: http://www.axis-stuifmeel.nl/

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Nieuws Archief

  • Lineaire Actuators voor solarverstelling
  • FRAMO MORAT  opent regiokantoor in Nederland
  • Lovato voedingen
  • Oplaadstation Elektrische auto’s (RVE 2)