Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 1 maart 2009 15:55

BREIN - Bestrijd de Recessie met INnovatie

Het behoud van een sterke kenniseconomie is van cruciaal belang voor Nederland. Vriend en vijand zijn het er immers over eens dat de concurrentiepositie van Nederland - crisis of geen crisis - in de mondiale verhoudingen met name van gespecialiseerde kennisontwikkeling afhangt. Op dit vlak moet Nederland dus juist in een crisis alle zeilen bijzetten om niet achterop te raken. TNO ziet het als haar kerntaak daar een forse bijdrage aan te leveren.

'
1/1

TNO vindt dat we niet langer moeten wachten, maar dat we nú de recessie met innovatie moeten gaan bestrijden, door een of enkele jaren op een aantal thema's extra intensief innovatiekracht te ontwikkelen. Zodat we, als het weer beter gaat, op deze terreinen een voorsprong hebben.
Dit plan BREIN - Bestrijd de Recessie met Innovatie om kenniswerkers aan het werk te houden voor innovatie staat verwoord in een TNO-Opinie van ir. J.H.J. Mengelers, voorzitter TNO Raad van Bestuur. Het plan is onderdeel van de propositie van Brainport Eindhoven voor het versterken van innovatie- en concurrentiekracht.

bron: TNO

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden