EINDHOVEN, 23 februari 2009 14:19

Ergonomie in Bedrijf - bijeenkomst voor MKB-ondernemers

De Nederlandse Vereniging voor Ergonomie organiseert samen met Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, op vrijdagmiddag 27 maart (van 14.00 tot 17.30 uur) ‘Ergonomie in Bedrijf' voor MKB-ondernemers. Deze bijeenkomst vindt plaats in congrescentrum Woudschoten in Zeist. Ergonomie en Lean, combinaties van design, functionaliteit en kostprijs, invloed van geluid op werknemers, zittend werken en de integratie van communicatiesystemen; een greep uit de onderwerpen die deze middag aan bod komen. Deelname is kosteloos.

Hoe kan een beter werkschema de productiviteit van mensen vergroten? Hoe kunnen ondernemers met minder mensen toch goed uit de voeten? Zijn er risico's te bedenken waar bij het nieuwe ontwerp rekening mee gehouden moet worden? Is het zinvol afdelingen samen te voegen en wat betekent dat voor mensen en machines? Welke bedrijfseconomische voordelen kan integratie van communicatiesystemen opleveren? Hoe wordt de samenwerking op afstand tussen werknemers efficiënter? Waarom heeft de nieuwe cabinestoel zoveel extra verzuim opgeleverd? Vragen die ondernemers tijdens ‘Ergonomie in Bedrijf', op vrijdagmiddag 27 maart, kunnen stellen aan ergonomen. Zij geven kosteloos advies. Ondernemers kunnen ook deelnemen aan workshops en de bedrijvenmarkt bezoeken.

Meer informatie en deelnemen

Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op www.syntens.nl/ergonomie. Direct inschrijven is mogelijk door een mailbericht te sturen aan  kunt zich direct inschrijven door een mailbericht te sturen aan Margreet Bannink van Syntens.  

Deze middag vindt plaats op de tweede dag van het congres ‘Ergonomie in uitvoering 2009', waarvan de organisatie in handen is van de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie.

bron: Syntens

Foto's:

Ergonomie

© Aandrijvenenbesturen.nl