Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 23 februari 2009 14:19

Ergonomie in Bedrijf - bijeenkomst voor MKB-ondernemers

De Nederlandse Vereniging voor Ergonomie organiseert samen met Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, op vrijdagmiddag 27 maart (van 14.00 tot 17.30 uur) ‘Ergonomie in Bedrijf' voor MKB-ondernemers. Deze bijeenkomst vindt plaats in congrescentrum Woudschoten in Zeist. Ergonomie en Lean, combinaties van design, functionaliteit en kostprijs, invloed van geluid op werknemers, zittend werken en de integratie van communicatiesystemen; een greep uit de onderwerpen die deze middag aan bod komen. Deelname is kosteloos.

'
1/1

Hoe kan een beter werkschema de productiviteit van mensen vergroten? Hoe kunnen ondernemers met minder mensen toch goed uit de voeten? Zijn er risico's te bedenken waar bij het nieuwe ontwerp rekening mee gehouden moet worden? Is het zinvol afdelingen samen te voegen en wat betekent dat voor mensen en machines? Welke bedrijfseconomische voordelen kan integratie van communicatiesystemen opleveren? Hoe wordt de samenwerking op afstand tussen werknemers efficiënter? Waarom heeft de nieuwe cabinestoel zoveel extra verzuim opgeleverd? Vragen die ondernemers tijdens ‘Ergonomie in Bedrijf', op vrijdagmiddag 27 maart, kunnen stellen aan ergonomen. Zij geven kosteloos advies. Ondernemers kunnen ook deelnemen aan workshops en de bedrijvenmarkt bezoeken.

Meer informatie en deelnemen

Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op www.syntens.nl/ergonomie. Direct inschrijven is mogelijk door een mailbericht te sturen aan  kunt zich direct inschrijven door een mailbericht te sturen aan Margreet Bannink van Syntens.  

Deze middag vindt plaats op de tweede dag van het congres ‘Ergonomie in uitvoering 2009', waarvan de organisatie in handen is van de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie.

bron: Syntens

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden