Laatste nieuws:

UTRECHT, 23 februari 2009 14:01

Bedrijfsleven aan de slag tijdens Make a Difference Day

Op 20 en 21 maart staat vrijwilligerswerk centraal tijdens de vijfde Make a Difference Day (MADD). MADD is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij naast tienduizenden Nederlanders ook veel bedrijven zich inzetten voor de samenleving. Overal in Nederland worden activiteiten georganiseerd. Ook veel BN-ers, VIPS en leden van de Koninklijke Familie en de politiek doen vrijwilligerswerk tijdens MADD. MADD wordt sinds 2005 in Nederland georganiseerd naar Engels en Amerikaans voorbeeld

'
1/1

MADD is bij uitstek geschikt voor bedrijven om aan mee te doen. Het is een laagdrempelige manier om te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen of te laten zien wat een bedrijf op dat vlak al onderneemt. Ze kunnen bijvoorbeeld met hun medewerkers vrijwillig een klus aanpakken, gratis advies geven aan een vrijwilligersorganisatie of vergader-,  kopieerfaciliteiten, media en netwerken beschikbaar stellen. Bedrijven die deelnemen, liften mee op de publiciteit van een landelijk gerenommeerd evenement. Meedoen is goed voor de samenleving én het bedrijf. Het kan zakelijk ook veel opleveren, zoals gemotiveerde medewerkers, een goed imago, blikverruiming, toegang tot nieuwe netwerken en media-aandacht.

Meedoen is eenvoudig. Op www.madd2009.nl/bedrijven staan handige tips en hulpmiddelen, als stappenplannen, voorbeelden van activiteiten, gegevens van ondersteunende organisaties en gratis promotiemateriaal. Bedrijven die meedoen, kunnen hun activiteit of bijdrage aanmelden bij maddinbedrijf@movisie.nl. Dan worden ze met logo en omschrijving van hun activiteit of bijdrage vermeld op de bedrijvenpagina op de website, ontvangen gratis promotiemateriaal en liften mee op de landelijke publiciteit.

Organisatoren en partners

MADD is een initiatief van Movisie, Vereniging NOV en het Oranjefonds. Het ministerie van VWS maakt MADD mede mogelijk. Organisaties en bedrijven als MVO Nederland, Fortis Foundation, Univé Verzekeringen en Rabobank zijn actief betrokken bij MADD.

bron: Movisie

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden