Laatste nieuws:

DEN HAAG, 21 januari 2009 15:19

Van der Hoeven opent programma Groeiversneller

Minister Van der Hoeven heeft op dinsdag 20 januari 2008 het startschot gegeven voor het programma Groeiversneller. Het programma helpt ambitieuze ondernemers met een omzet van enkele miljoenen in vijf jaar te laten doorgroeien naar een omzet van 20 miljoen euro.

'
1/1

Het programma Groeiversneller is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en het Innovatieplatform. Onder het motto 'Uw collega-groeier is uw beste adviseur' krijgen de ondernemers in de eerste plaats ondersteuning van collega-groeiers. Daarnaast worden zij ook bijgestaan door ervaren professionals. 'Ik kan als minister met mijn geld en met mijn faciliteiten van alles bereiken voor ondernemers. Maar heel vaak leren zij het meeste van collega's die al een stap verder zijn of die in dezelfde fase van ontwikkeling zijn als zijzelf. Als je op deze manier ondernemers bij  elkaar brengt, waardoor ze leren van elkaar, verwacht ik dat dat heel goed kan werken', aldus Minister Van der Hoeven.

 Start

In januari starten twee groepen van ruim 20 ondernemers met het programma. Elk half jaar beginnen twee nieuwe groepen aan het programma. De uitvoering is in handen van een samenwerkingsverband van PricewaterhouseCoopers, het platform voor groeibedrijven Port4Growth, de Baak Management Centrum VNO-NCW, Philips Applied Technologies en AKD Prinsen Van Wijmen.

bron: Ministerie van Economische Zaken

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden