Laatste nieuws:

DELFT, 6 januari 2009 14:12

Nieuwe cursus Borgen en beheren van leveringsketens

NEN heeft haar cursusaanbod voor 2009 uitgebreid met de door Baronije Training & Advies ontwikkelde tweedaagse cursus Borgen en beheren van Leveringsketens. NEN verzorgt de coördinatie en planning van deze cursussen waarbij trainers van Baronije worden ingezet. De eerste cursus is gepland voor 11 en 12 februari 2009

'
1/1

Deze cursus speelt in op het feit dat zeer veel producten en diensten tot stand komen in een keten van bedrijven en activiteiten. Beheersing van deze leveringsketens is een zware verantwoordelijkheid. Als hier iets fout gaat kan dat ernstige gevolgen hebben voor de kwaliteit en / of veiligheid van het product en in het verlengde daarvan zelfs het imago van de eigen organisatie.

Borging en beheersing van uw leveringsketen is dan ook van groot belang. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers praktische handvatten aangereikt om de regiefunctie systematisch in te vullen en deze professioneel uit te bouwen. Het resultaat? Optimalisatie van borging en beheersing van de leveringsketen.

http://cursusleveringsketens.nen.nl

 

bron: NEN

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden