Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 8 december 2008 13:00

Metaalunie richt verzekeringsmaatschappij op

De Koninklijke Metaalunie (KMU) richt per 1 januari 2009 KMU Verzekeringen NV op. De Nederlandsche Bank heeft hieraan haar goedkeuring verleend. Bij KMU Verzekeringen wordt de loondoorbetalingverzekering bij ziekte ondergebracht. De verzekeringsmaatschappij is opgericht om lagere kosten te realiseren voor deze verzekering.

'
1/1

MEVAS (tussenpersoon) heeft ervoor gekozen deze verzekering per 1 januari bij KMU Verzekeringen onder te brengen. Voor ondernemers in het mkb-metaal verandert er wezenlijk niets. De bestaande contracten die hieronder vallen met bijvoorbeeld Rea Direct en arbodiensten worden gecontinueerd.

Verzuimverzekering 

Leden van de Koninklijke Metaalunie kunnen bij KMU Verzekeringen NV een verzuimverzekering afsluiten met arbodienstverlening, ReaDirect verzuimbegeleiding en gratis verhaalsbijstand. Deze verzuimverzekering is speciaal voor leden van de Koninklijke Metaalunie, die hun verzekeringen via intermediair MEVAS hebben ondergebracht bij verzekeringsmaatschappijen.

MEVAS is een volle dochter van de Koninklijke Metaalunie en treedt uitsluitend op als assurantiekantoor voor de aangesloten leden en hun medewerkers. Mevas biedt hen een pakket verzekeringen op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen

Door collectieve inkoop kunnen concurrerende premies en ruime voorwaarden worden bedongen. De ruime dekking sluit naadloos aan op de bedrijfsactiviteiten van elk individueel Metaalunielid.
De directie van KMU Verzekeringen zal bestaan uit Henk Franken (61) en Frank Sturop (56).

Franken is sinds 2001 directeur-eigenaar van Insurance Risks Management BV; assurantiekantoor en was daarvoor ondermeer directeur van ABN-Amro Verzekeringen te Amsterdam. Sturop is sinds 1982 vennoot van Hoorn De Vos Metselaar & Sturop; assurantiën, vastgoed, makelaardij, hypotheek- en pensioenadvisering.

bron: Metaalunie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden