Laatste nieuws:

NIEUWEGEIN, 5 december 2008 17:08

Project voor effectiever personeelsbeleid in Brabant

Niet ieder bedrijf is in staat een effectief personeelsbeleid te ontwikkelen en uit te voeren. Toch is dat van groot belang om goede medewerkers te kunnen aantrekken én behouden. De Koninklijke Metaalunie, OOM, het Platform Bèta Techniek en Avans Hogeschool hebben een project ontwikkeld om binnen tien metaalbedrijven in Noord-Brabant het personeelsbeleid structureel te verbeteren.

'
1/1
Avans Hogeschool onderzoekt welke verbeteringen binnen een bedrijf kunnen worden doorgevoerd. Het onderzoek neemt enkele dagen in beslag en resulteert in verbeterplan, dat wordt doorgesproken met het management. Vervolgens werken studenten van Avans één of meer adviezen van het verbeterplan uit. Denk aan het opstellen van een personeelshandboek, een nieuw salarissysteem of het ziekteverzuimbeleid.
De kosten voor het bedrijf bedragen € 2000 stagevergoeding per student. De bijkomende kosten worden gedragen door OOM, Platform Bèta Techniek en Avans Hogeschool. Het project wordt uitgevoerd door het lectoraat HRM van Avans Hogeschool met ondersteuning van adviseurs van de Metaalunie.

bron: Metaalunie

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden