Laatste nieuws:

LANGENFELD (D), 24 november 2008 10:59

ACE krijgt vaste voet in India

ACE Automation Control Equipment Private Limited: een lange naam als illustratie van de lange weg naar het bereiken van een groot doel. ACE Stoßdämpfer heeft haar reeds bestaande verkoopnet in India op een nieuwe leest geschoeid. In aansluiting op de succesvolle concepten in Oostenrijk en de Benelux-landen kiest de onderneming ook in het land met het op één na grootste aantal inwoners ter wereld voortaan voor een duaal verkoopsysteem.

'
1/1

Terwijl bijvoorbeeld in België, Nederland en Luxemburg één regioleider de verkooppartners ondersteunt en het contact met kleinere bedrijven opbouwt en onderhoudt, worden deze opdrachten in India - overeenkomstig de grootte van het land - meteen aan zeven verkoopingenieurs toevertrouwd. In totaal zullen in het nieuwe filiaal in Chennai vanaf december 16 medewerkers tewerkgesteld zijn. In de zesmiljoenenstad, die in Europa nog altijd beter bekend is onder de naam Madras, zullen zij ervoor zorgen, dat ACE Stoßdämpfer GmbH de balans ook in één van de sterkst groeiende markten verder uitbouwt.

 Nauwe samenwerking

Zaakvoerder Jürgen Roland: „Wij willen met het nieuwe filiaal in de hoofdstad van de belangrijke deelstaat Tamil Nadu onze buitenlandse handel die al jaren sterk groeit verder ondersteunen. Daarom kiezen wij, net zoals in Duitsland en de andere Europese filialen succesvol in de praktijk gebracht wordt, ook in India voor een hoge standaard bij alle service- en leveringsprestaties en een nauwe samenwerking met onze klanten ter plaatse. Ook onze huidige verkooppartners, de firma's 3D en Maco, verwelkomen deze stap en zien op basis van de tot nu toe succesvolle modellen in Europa de mogelijkheid, op het subcontinent synergie-effecten te creëren."

Vulinstallatie 

Als bijzonderheid wordt de ACE dochtermaatschappij in Chennai met een speciale gasveer-vulinstallatie uitgerust. Zo hebben zowel de Indiase als de Duitse klanten de mogelijkheid, tussen een vulling van hun dempingelementen ter plaatse of reeds in de fabriek te kiezen. Het voordeel: na de gemaakte keuze en vulling kunnen de gasveren onmiddellijk geleverd worden. Om deze voordelen aan een breed publiek te kunnen voorstellen en ervan uitgaand dat constructeurs uitsluitend machine-elementen kunnen maken die hen bekend zijn, presenteert de onderneming zich in december bovendien voor het eerst op de MDA-beurs in het Indiase Bangalore.

bron: ACE Stoßdämpfer

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden