Laatste nieuws:

ZOETERMEER/NIEUWEGEIN, 13 november 2008 23:45

Bijzondere samenwerking leidt naar Belgische precisietechniek

Op 17 en 18 november gaan de Koninklijke Metaalunie, FME en de sectorfederatie voor de technologische industrie in België, Agoria, gezamenlijk op stap. Met in totaal ruim 50 deelnemers worden drie Belgische toplocaties op het gebied van de precisietechniek bezocht.

'
1/1

De organisatie van de samenwerkende brancheorganisaties bestaat uit vijf samenwerkende verenigingen: DPT (Dutch Precision Technology), MDI (Moulds & Dies Industries), NPS (Nederlandse Precisie Slijpbedrijven) en NEVAT PMT (Precisie Machining and Tooling) en het Belgische Agoria. In de avond van 17 november verzamelen alle Nederlandse deelnemers zich in een hotel in Leuven. De volgende dag worden de KU Leuven, Materialise en ASCO bezocht.

Bij de Katholieke Universiteit Leuven wordt een bezoek gebracht aan de afdeling Production engineering, Machine design en Mechatronica. Ondermeer wordt door professor Lauwers ingegaan op een recent onderzoek naar CAD/CAM en vonktoepassingen. Vervolgens rijdt de bus naar Materialise. Materialise behoort tot de wereldleiders in de sector voor rapid prototyping. Een belangrijke nieuwe ontwikkeling ligt in de tandtechniek. De lunch is bedoeld om stevig te netwerken, maar wordt ook voorzien door een kort informatief verhaal over de toegevoegde waarde van 'Brussel' voor ondernemers. Als laatste wordt ASCO bezocht. ASCO is gespecialiseerd in de vliegtuigonderdelen.

www.nevat.nl
www.metaalunie.nl

bron: Nevat

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Pilz Nederland

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden