Laatste nieuws:

ROTTERDAM, 10 november 2008 16:15

Wie wordt Maintenance Innovator 2009?

Industrial Maintenance, het platform voor de onderhoudsmarkt, vindt van 21 t/m 23 april 2009 plaats in Ahoy Rotterdam. Bedrijven krijgen tijdens de beurs de kans om hun baanbrekende ideeën op het gebied van onderhoud te presenteren en mee te dingen naar de Industrial Maintenance Innovation Award. Inschrijvingen zijn niet alleen voorbehouden aan exposanten van de beurs, maar staan voor het eerst ook open voor de volledige onderhoudsindustrie.

'
1/1

Een professionele vakjury beoordeelt de inzendingen en maakt tijdens Industrial Maintenance de winnaar bekend. Deze winnaar mag zich een jaar lang Maintenance Innovator noemen en ontvangt onder meer een geldprijs van € 2500.

Professionele vakjury

De vakjury staat onder leiding van Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers. Juryvoorzitter Paul d' Hond over zijn betrokkenheid bij de Industrial Maintenance Innovation Award: "Deze Award is in twee opzichten van belang. Ten eerste beloont het de ondernemers en de ondernemingen die de risico's van innovatie durven te nemen. Het vormt een steuntje in de rug om innovatie een structureel instrument in de strategie van deze bedrijven te laten zijn. Daarnaast biedt het een uitdaging aan andere ondernemers om ook te innoveren. Het zien van de ervaringen en resultaten van collega-ondernemers kan een goede bijdrage leveren aan de ondernemerscultuur in Nederland."

De onafhankelijke jury bestaat naast Syntens uit: ir. P.L. Th. De Beijer (Havenbedrijf Rotterdam), dr. A. Reymer  (TNO Science and Industry), M.J.M. de Jong (Profion), ing. M. Oosterveer (Industrielinqs) en P. de Haas (Octrooicentrum Nederland).

Procedure

De inzendingen voor de Award worden beoordeeld op basis van nieuwheid, de toepassing van nieuwe technologie, marktpotentie en maatschappelijke kwaliteit. Op basis van deze criteria selecteert de jury een aantal inzendingen. Deze nominaties worden op de beursvloer tentoongesteld en zullen door het Octrooicentrum worden gescreend. De prijsuitreiking vindt op de eerste beursdag van Industrial Maintenance plaats. De winnaar mag zich een jaar lang Maintenance Innovator noemen, ontvangt een geldprijs van € 2.500,- en 25m2 gratis standruimte voor de volgende editie van Industrial Maintenance. Inschrijven staat open voor de gehele onderhoudsindustrie en is mogelijk tot 7 februari 2009 via de website www.industrialmaintenance.nl/.

Industrial maintenance op aandrijvenenbesturen.nl 

Industrial Maintenance is de grootste onderhoudsbeurs van Europa. Nadat de beurs in 2007 eenmalig verplaatst werd naar de maand juni, is de editie 2009 weer terug in april: van 21 t/m 23 april is Ahoy dé ontmoetingsplaats voor onderhoudsprofessionals. Met extra ruime openingstijden; dinsdag en woensdag is de beurs open tot 20.00 uur, op donderdag tot 22.00 uur.

bron: Industrial Maintenance

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden