Laatste nieuws:

AMSTERDAM, 5 november 2008 22:22

Loek Hermans lanceert kennisportal voor bedrijfsleven

Bedrijven en instellingen met kennisvragen kunnen nu terecht op de website www.kennispoortamsterdam.nl. Loek Hermans, voorzitter MKB Nederland, lanceert de portal van de vier instellingen voor hoger onderwijs in Amsterdam - Hogeschool INHolland, de Hogeschool van Amsterdam (HvA), de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU) - op donderdag 6 november tijdens het Zakenfestival in Amsterdam.

'
1/1
Kennispoortamsterdam.nl maakt de kennis van de hogescholen en universiteiten toegankelijk voor bedrijfsleven, instellingen en overheid. Zij kunnen nu op een eenvoudige manier een vraag stellen over onderzoek, hulp bij business- en marketingplannen, maar ook over stagiairs, afstudeerders, onderwijsmogelijkheden voor personeel en andere onderwerpen.
Het is uniek dat de vier hoger onderwijsinstellingen in Amsterdam hun kennis gezamenlijk aanbieden. Met dit initiatief is het niet meer nodig om eerst de juiste afdeling of contactpersoon binnen de onderwijsinstelling te achterhalen.
Direct contact bedrijven en kennisinstellingen

Het bedrijfsleven en de overheid hebben veel vragen voor kennisinstellingen en andersom hebben de kennisinstellingen veel te bieden. Om de ondernemingen en organisaties, goed en snel te bedienen, biedt www.kennispoortamsterdam.nl de mogelijkheid direct vragen te stellen. Kennisregisseurs van Hogeschool INHolland Amsterdam/Diemen, HvA, UvA en VU zorgen er vervolgens voor dat de vraag wordt beantwoord. Met deze kennispoort willen de initiatiefnemers kennis en innovatie in de regio Amsterdam een impuls geven en de relatie tussen de kennisinstellingen en het bedrijfsleven en instellingen versterken.

Kennispoort Amsterdam is een initiatief van Stichting KennisKring Amsterdam, de  hogeronderwijsinstellingen, Syntens, VNO-NCW-West en MKB-Amsterdam.

bron: Universiteit van Amsterdam

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden