Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 4 november 2008 15:59

MiPlaza Innovation Acceleration Event

Innovatie is een must om te overleven en in veel gevallen sterk afhankelijk van professionele Research & Development activiteiten. Dergelijke activiteiten vormen voor veel MKB een relatief klein aandeel van de bedrijfsactiviteiten en zijn relatief kostbaar vanwege de benodigde expertise en apparatuur die maar een beperkte periode noodzakelijk zijn.

'
1/1

MiPlaza is een uniek kenniscentrum waar op bijzondere manieren apparatuur en competenties voor het MKB beschikbaar zijn. Het MKB kan zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten, alle werkzaamheden uitbesteden of in samenwerking onderzoek uitvoeren. Daardoor hoeven ondernemers niet alles zelf te doen om hun ideeën te realiseren.

Bij MiPlaza kunt het MKB beschikken over een uitgebreide reeks geavanceerde industriële research- en ontwikkelingsfaciliteiten. 375 mensen op topniveau staan klaar om te helpen bij het versnellen van innovaties. Al meer dan 200 bedrijven maken hiervan gebruik.

Acceleration Event

Het Innovation Acceleration Event dat op 4 december op de High Tech Campus wordt gehouden biedt het MKB de kans kennis te maken met de mensen die veel ervaring hebben in het ondersteunen van R&D activiteiten waarbij van geavanceerde apparatuur gebruik wordt gemaakt. Het lezingenprogramma, de rondleidingen en demonstraties geven een goed beeld van de mogelijkheden die beschikbaar zijn.

MiPlaza is een erkende kennisinstelling waardoor kennisvouchers die worden verstrekt door SenterNovem gebruikt kunnen worden. De mogelijkheden van deze vouchers zullen ook worden toegelicht.

bron: Mikrocentrum

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden