Laatste nieuws:

NIEUWKUIJK, 3 november 2008 11:54

Sentech genomineerd voor de High Growth Awards 2008

Sensorleverancier Sentech Sensor Technology is genomineerd voor de High Growth Awards 2008. Initiatiefnemer Port4Growth heeft dat deze week officieel bekend gemaakt. Met deze nominatie bestempelt de jury de kracht van deze gespecialiseerde onderneming.

'
1/1

De High Growth Awards zijn een initiatief van Port4Growth, het platform voor groeibedrijven. Op 18 november 2008 worden de High Growth Awards uitgereikt in het Figi Theater in Zeist. Door deze nominatie behoort Sentech tot een van de beste en snelst groeiende bedrijven in de regio.

De organisatie van de High Growth Awards is een nieuw onafhankelijk initiatief voor groeiondernemers, op basis van regionale verkiezingen. Bij de beoordeling speelt niet alleen de omzetgroei een rol, maar ook de kwaliteit van die groei. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen heeft op basis van zes criteria de bedrijven beoordeeld : absolute groei, voorbeeldfunctie, groei als onderdeel van de strategie, het profiel van de ondernemer, financiële gezondheid en het toekomstperspectief.

Port4Growth organiseert dit jaar voor de tweede keer de regionale (Young) High Growth Awards. In zes regio's worden twee Awards uitgereikt. De High Growth Award voor bedrijven die minimaal vijf jaar bestaan en de Young High Growth Awards die minimaal drie jaar bestaan. Sentech dingt mee voor de High Growth Awards in de regio Zuid-Nederland. Als sensorleverancier is Sentech al ruim 8 jaar actief in de markt.  

Over Sentech

Sen-tecH Sensor Technology BV heeft zich als een technische handelsonderneming in sensoren ontwikkeld tot 'sensor integrator'. Sen-tecH levert niet alleen aan de grote concerns, ook bedrijven als chassisbouwers en bedrijven in de agrarische sector behoren tot de klantenkring. Eerder werd Sentech ook al beloond met de BOV Trofee 2007. Deze prijs voor de Beste Ondernemers Visie (BOV) werd georganiseerd de Junior Kamer 's-Hertogenbosch en had destijds als thema "Samenwerken met de klant".

Sentech op aandrijvenenbesturen.nl

bron: Sentech

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden