Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 30 oktober 2008 16:32

Biobrandstoffen centraal op tweede masterclass-dag TU/e

‘Biobrandstoffen en biodiversiteit' zijn de onderwerpen van de masterclass-dag die op dinsdag 4 november op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) wordt gehouden. De dag is de tweede in een reeks over de thema's energie en klimaat. Doel hiervan is promovendi en masterstudenten van zowel TU/e als andere universiteiten de kans te geven zich te verdiepen in dit thema.

'
1/1

De masterclass-dag op 4 november heeft als onderwerp ‘Biobrandstoffen en biodiversiteit'. In zes colleges van verschillende experts komen methodieken, de beschikbaarheid en de mogelijke invloed van biobrandstoffen op de biodiversiteit aan bod.

De eerste masterclass in de reeks vond plaats op dinsdag 23 september en had als onderwerp ‘Onzekerheid in klimaatontwikkeling'. Deze dag kende een grote opkomst en werd door bezoekers als zeer waardevol ervaren. In totaal worden in de komende twee collegejaren acht van dergelijke masterclass-dagen georganiseerd over energie en klimaat.

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) houdt de masterclass-dagen dit collegejaar (2008 - 2009) voor het eerst. Er blijkt een groeiende behoefte te bestaan aan wetenschappelijke achtergronden en gedetailleerde informatie over deze belangrijke problematiek. En de ontwikkelingen gaan snel. De masterclasses zijn een aanvulling op het reguliere onderwijs aan de universiteiten.

bron: TU Eindhoven

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden