Laatste nieuws:

DEVENTER, 24 oktober 2008 11:46

World Class Maintenance Consortium timmert aan de weg

Onlangs is het Nederlandse World Class Maintenance Consortium versterkt met Bosch Rexroth, NedTrain, Stork Asset Management Solutions, de Universiteit Twente (in samenwerking met de twee andere TU's) en de Nederlandse Defensie Academie. Met de toetreding zijn nu de sectoren procesindustrie, infra, energie, maritiem en luchtvaart vertegenwoordigd in het consortium.

'
1/1

Het World Class Maintenance Consortium is geïnitieerd door de NV Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en NV Rewin West Brabant.

Vorig jaar is het World Class Maintenance Consortium, ‘s werelds eerste crosssectorale maintenance platform, gelanceerd. Sindsdien is gewerkt aan gezamenlijke kennis- en strategieontwikkeling om zo nieuwe marktkansen voor Nederland te creëren. Een tweede doel van het WCMC is het op veilige en duurzame wijze verlagen van onderhoudskosten en daardoor verbeteren van de bedrijfsprestaties in termen van opbrengsten, kwaliteit en snelheid van productieprocessen. Een maatschappelijk doel waaraan dit consortium werkt is het verhogen van de beschikbaarheid en veiligheid van energievoorzieningen en chemische installaties die zo centraal in onze maatschappij staan.

Meer over het consortium in a&b 10/2008

bron: World Class Maintenance Consortium

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden