Laatste nieuws:

HAARLEM, 20 oktober 2008 13:11

Electro ABI blijft Schneider Electric Motion Partner

In oktober werd bekend dat Schneider Electric Nederland een nieuwe motion partner voor de Berger Lahr product range heeft aangesteld. Naast deze nieuwe partner, Eriks Aandrijftechniek, is en blijft Electro ABI ook officieel motion partner van Schneider Electric voor de Berger Lahr producten.

'
1/1

Electro ABI is al ruim 50 jaar de vertegenwoordiger van de Berger Lahr producten op de Nederlandse markt. Sinds maart 2008 is de naam van de firma Berger Lahr gewijzigd in Schneider Electric Motion. De productnaam luidt echter nog steeds Berger Lahr.
Schneider Electric Motion biedt innovatieve oplossingen voor machine-automatisering. De complete productrange op het gebied van automatisering, positionering en handling omvat lineaire modules, drives en controllers met de bijbehorende software.

De technisch specialisten van Electro ABI hebben door de langjarige relatie met Schneider Electric Motion een uitgebreide kennis van de producten en mogelijke applicaties opgebouwd.  Naast de Berger Lahr producten vertegenwoordigt Electro ABI een aantal andere motion control fabrikanten. Het bedrijf beschikt over een moderne engineerings- en applicatie-afdeling, zodat klantspecifieke oplossingen en het schrijven van applicatiesoftware mogelijk worden gemaakt.

Zie ook "Eriks aandrijftechniek wordt motion partner van Schneider Electric"

bron: Electro-ABI

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden