AMSTERDAM, 16 oktober 2008 11:21

Voor industriële automatisering naar Parijs

Efficiënt energiebeheer is een van de belangrijkste aandachtspunten op de vakbeurs SCS die van 2 tot en met 5 december plaatsvindt in Parijs. De SCS is hét Europese trefpunt dit najaar voor industriële automatisering, met vijfhonderd exposanten op een beursoppervlakte van 15.000 m² en twintigduizend verwachte bezoekers.

Om bezoekers te helpen bij het vinden van de juiste energiebesparende oplossingen voor hun bedrijf, heeft de SCS een energieforum opgezet. Op dit forum vinden bezoekers  presentaties van producten, software en diensten, waarbij wordt ingegaan op de directe of indirecte energetische voordelen. Ook is er een conferentieprogramma waarbij ingenieursbureaus, energieleveranciers en leveranciers van systemen hun visie geven op efficiënt energiebeheer. ?Nieuw is de Wedstrijd voor Ingenieursbureaus. Een jury kiest drie ingenieursbureaus op basis van een project dat zij uitgevoerd hebben.

Nederlandse bedrijven die een bezoek willen brengen aan de SCS Automation & Control kunnen een gratis toegangsbadge aanvragen via www.scs-expo.com. De toegangscode die hiervoor nodig is kan worden aangevraagd bij de Nederlandse agent van de beurs: Exposium Nederland.

bron: Exposium Nederland

Foto's:

Tour Eiffel

© Aandrijvenenbesturen.nl