Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 9 oktober 2008 15:05

Matlab software bij Agilent signaal- en spectrumanalysatoren

Agilent Technologies en The MathWorks hebben bekendgemaakt dat bij de aankoop van Agilent EXA, MXA en PSA signaalanalysatoren, Matlab beschikbaar wordt gesteld. Met de combinatie van signaalanalysator en data-analysesoftware kunnen engineers met meer zekerheid signalen analyseren, visualiseren, demoduleren en filteren.

'
1/1

"Matlab is voor onze klanten onmisbaar en wordt intensief gebruikt", aldus Guy Sene, Vice President en General Manager van de Signal Analysis Divisie bij Agilent. "Dankzij deze overeenkomst kunnen ze een volledige hardware- en softwareoplossing bij Agilent kopen. Zo houden ze meer tijd over voor het creëren van hoogwaardige en realistische ontwerpen."

Bij de aanschaf van signaalanalysatoren uit de EXA-, MXA- en PSA-series kunnen Agilent klanten nu eenvoudig configuraties van producten van Matlab-leverancier The Mathworks aanschaffen, zoals de volgende pakketten:

  • Martlab Basic Signal Analysis Pakket: een introductiesoftwarepakket voor het configureren en aansturen van Agilent instrumenten en het uitvoeren van fundamentele signaalanalisatie- en visualisatietaken in de Matlab omgeving;
  • Matlab Standard Signal Analysis Pakket: voegt functionaliteit toe voor het ontwerpen en testen van filters en (de-) modulatieschema's;
  • Matlab Advanced Signal Analysis Pakket: voegt functionaliteit toe voor meer geavanceerde filterontwerpmethoden en RF componentenanalyse.

"Agilent-klanten kunnen beschikken over een coherent en geïntegreerd softwareplatform waarmee ze Agilent apparatuur in de volledige productontwikkelingscyclus kunnen gebruiken", aldus Roy Lurie, Vice President of Engineering voor Matlab-producten bij The MathWorks. "Dankzij deze combinatie beschikken ze bovendien over geïntegreerde analysemogelijkheden, wat de time-to-insight en de time-to-market versnelt."

 

Klik hier voor extra informatie of de aankoop van Matlab software bij Agilent EXA, MXA en PSA signaalanalysatoren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden