Laatste nieuws:

, 8 oktober 2008 09:27

Veel nieuwe investeringsplannen op Industriële Week

Een kwart van de bezoekers van de Industriële Week heeft op de beursvloer nieuwe investeringsplannen ontwikkeld. Exposanten op hun beurt zeggen veel nieuwe contacten te hebben gelegd. De tevredenheid over de combinatie van vijf beurzen is groot.

'
Rechts
1/8

Driekwart van het bezoek bezocht meer dan een beurs. Dat dit in de smaak viel bleek uit het waarderingscijfer: 7.0. De Industriële Week, die begin oktober in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden, trok 31 655 bezoekers. Dit is een fractie meer dan in 2006.

De Industriële Week combineert vijf beurzen te weten Aandrijftechniek & Factory Automation, Macropak, Industrial Processing, ICT & Logistiek en Industrie & ICT geprogrammeerd. Mirjam van den Bogaard, projectmanager van de drie eerst genoemde beurzen, kijkt meer dan tevreden terug. "Een beurs moet zo enthousiasmerend zijn dat bezoekers nieuwe ideeën opdoen. Als een kwart zegt nieuwe investeringsplannen te hebben gekregen op de beursvloer, zegt dat iets. Drie van de tien bezoekers zijn met een concreet lijstje plannen voor investeringen naar Utrecht gekomen. Dit verklaart het enthousiasme van de exposanten. Ze hebben waardevolle contacten gelegd, die - zo zei een van hen - leiden naar nieuw rendement."

Beslissers 

Opvallend is het grote aantal beslissers. Ruim de helft van het bezoek geeft aan zelf te beslissen over investeringen (Aandrijftechniek 53%, Industrial Processing 54% en Macropak 62%). Daarnaast zegt een kwart van de bezoekers in dit proces een adviserende rol te hebben. Mirjam van den Bogaard: "Belangrijk is dat negen van de tien bezoekers te spreken is over het aanbod, acht van de tien bezoekers laten desgevraagd weten dat het expositieprogramma aan de verwachtingen heeft voldaan, dan wel heeft overtroffen. Met zulke cijfers kun je thuis komen."

  • 90 procent van de bezoekers is van plan in 2010 de beurs weer te bezoeken
  • Voor 35 procent was het de eerste keer dat zij de Industriële Week bezochten
  • Ruim driekwart bezocht meer dan één beurs

Aan de Industriële Week was een uitgebreid activiteitenprogramma gekoppeld. Een daarvan was de uitreiking van de Aandrijftechniek Innovatie Award (AIA) en Proces Innovatie Publieksprijs. Van de eerstgenoemde sleepte Flexion zowel de Applicatie Award als de publieksprijs in de wacht. Electro ABI ontving de Product Award voor de RVS Fanmotor. De Proces Innovatie Prijs kende deze editie alleen de Publieksprijs. Deze ging naar de One Trip van Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton.

De Industriële Week 2010 wordt gehouden van 5 tot en met  8 oktober.

Bekijk hier de uitslagen van de bezoekersregistratie van Aandrijftechniek & Factory Automation:

 factsheetADTdag4.pdf

Meer over de industriële week

bron: VNU Exhibitions

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden