Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 6 oktober 2008 13:27

Effectief kennis opdoen en netwerken tijdens Open Innovation Experience 2008

Op 21 oktober organiseert netwerkorganisatie Flevum voor de vierde keer op rij de Open Innovation Experience 2008 op de High Tech Campus in Eindhoven. Dit event is toegankelijk voor iedere professional met een oog voor innovatie, business development en R&D. Dit jaar ligt de focus op het verbinden van technologie aan business en kapitaal.

'
1/1
Het evenement biedt een combinatie van inhoudelijke programma's, expertmeetings en showcases zodat een ideaal platform gecreëerd wordt om nieuwe contacten op te doen. Onderscheidend is dat deelnemers niet alleen bijgepraat worden over iedere vorm van innovatie in de zakelijke markt, maar ook de gelegenheid hebben om met experts in gesprek te treden. Daarnaast is er een mooie dwarsdoorsnede van de huidige technologische ontwikkelingen te zien tijdens negen elevator pitches van nieuwe ondernemingen aan het einde van de dag.

Het programma, dat om 10.00 uur begint met een ontvangst, wordt geopend door keynote sprekers Frans van Houten, President en CEO van NXP en Rob van 't Hullenaar, voorzitter van de Raad van Bestuur van Máxima Medisch Centrum. Zij zullen dieper ingaan op het onderwerp ‘Market driven innovation'. Aansluitend beginnen de presentaties en workshops.

Om 13.00 uur worden verschillende lunchmeetings met experts georganiseerd zodat in een informele sfeer gesproken kan worden over de huidige ontwikkelingen in verschillende marktsegmenten. Waarna om 15.00 uur weer een ronde volgt van presentaties en workshops. Vanaf 16.00 uur komen de negen elevator pitches aan bod die door een expertpanel van repliek worden gediend. Ook de zaal kan reageren en uiteindelijk eventuele interesse kenbaar maken. De dag eindigt met een receptie.

Om bij de diverse bezoeken aan de Campus residents de voeten van de deelnemers te sparen, heeft Volvo De Beemd 20 auto's ingezet als transfermiddel op de campus.

Kijk hier voor een uitgebreider programma

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
ESEF 2018
20 maart 2018 - Utrecht - Jaarbeurs
TechniShow 2018
23 april 2018 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe 2018
23 april 2018 - Hannover, Messegelände
CeMAT

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden